Hall 3 – Εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσυκλέτας

Ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την προστασία του αναβάτη και την εξατομίκευση της μοτοσυκλέτας. Ένας digital οδηγός προϊόντων από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς της Ελληνικής αγοράς, που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες για προστασία και πρακτικότητα σε αναβάτες και μοτοσυκλέτες.

KABUTO
Από το 1982 η Kabuto Helmets χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής προκειμένου να προστατεύσει τους αναβάτες. Πρόκειται για μια εταιρεία που πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο μέσα από καινοτόμες λύσεις και μοναδικές πατέντες. περισσότερα »

MOTO PEGASUS
H Μoto Πήγασος έχει παρουσία στην Ελληνική αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια και σήμερα έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη επώνυμων κατασκευαστών. περισσότερα »

SEVENTY DEGREES
περισσότερα »

AXXIS
Η AXXIS ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2010 με στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας κράνη. Ο σχεδιασμός, η εξέλιξη και η κατασκευή τους γίνεται στην Ισπανία σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές και ποιοτικούς ελέγχους. περισσότερα »

SCOTT
Η Scott ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1958 με εξοπλισμό για σκι, αλλά η εμμονή με την υψηλή ποιότητα και της πρωτοπόρο τεχνολογία την οδήγησε στον χώρο της μοτοσυκλέτας το 1970. περισσότερα »